Smartlog v3 » Set fra siden » Plastkasser til opbevaring
Opret egen blog | Næste blog »

Set fra siden

Livet set lidt fra siden

Plastkasser til opbevaring

28. Nov 2017 10:05, Fynboen

Der findes en lang række af forskellige former for plastkasser hos Dansk Transportemballage. Disse kasser i plast fås til flere forskellige formål. Der forhandles både E-kasser, S-kasser, R-kasser, thermo- og kølekasser, specialkasser, craemer kasser, foldekasser, brødkasser, CB-kasser, unista kasser, cateringkasser, frugt- og grøntkasser, fiskekasser samt gartnerkasser. Alle plastkasserne er slidstærke, og fås i mange forskellige størrelser og designs, derfor vil du nemt kunne finde plastkasser, som er perfekte til netop dit formål.

Når det kommer til fødevarehåndtering er det i særdeleshed vigtigt, at man opfylder de lovmæssige krav i forhold til hygiejne, derfor er det vigtigt at købe hos en professionel leverandør som DTE. Med disse plastkasser skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du håndterer indholdet hygiejnemæssigt korrekt. En korrekt håndtering er særdeles vigtigt i et fødevareindustriperspektiv, men også en klar fordel hvis du anvender kasserne til privat brug. Eksempelvis står familier ofte i den situation, at de har lejet festlokaler eller andet, som involverer et højt antal gæster, og selv skal transportere fødevarer derud, som skal indtages af de mange gæster. Sommetider skal børnene have mad med i skolen, som også skal spises af en masse forskellige mennesker. I sådanne tilfælde er det klart en fordel, at man ved, at fødevarerne er håndteret korrekt, og at man ikke skal bekymre sig.

Desuden er kasserne utroligt praktiske under transport, hvor de sikrer, at indholdet ikke stødes eller lignede således, at indholdet er lige så præsentabelt, når det pakkes ud af kasserne, som da det blev placeret deri. Dette er tilmed ideelt i en branche som min, fødevarebranchen, hvor der ofte transporteres enorme mængder fødevarer eller andet, som helst ikke må blive beskadiget under selve transporten. 

Endvidere kan disse plastkasser let og ubesværet stables, og dermed ikke stå og fylde en masse. Der tilbydes tilmed foldekasser, hvis det mest hensigtsmæssige for dig eller din virksomhed er, at kasserne kan foldes helt sammen og gemmes af vejen, næsten uden at optage noget plads overhovedet. Plastkasserne forhandles i flere forskellige farver, hvilket er smart, hvis der skal holdes orden i en særlig struktur eller, hvis kasserne skal inddeles i en bestemt form for sortering, hvilket kan være praktisk i mange tilfælde under transport af større mængder fødevarer. Plastkasser fra DTE kan varmt anbefales til enhver form for brug til både erhvervsmæssige og private sammenhæng.

Relaterede